Biotrue ONEday

Biotrue ONEday – inspirerat av dina ögon – för ett bekvämt linsbärande hela dagen lång. 

Riktigt bekväm syn hela dagen lång.

Dina ögon känns naturligt fuktiga, men under dagen kan dina linser torka ut så att dina ögon känns trötta, torra och irriterade. Din syn kan också bli suddig.

Endagslinsen Biotrue ONEday är utformad för att fungera som dina ögon och har samma fukthalt som ögats hornhinna - 78%. Allt för att du ska få en bekväm syn hela dagen.

Viktiga funktioner och fördelar

  • Linsens yttre del är utformad att fungera som ögats naturliga tårar
  • Samma fuktighetsgrad som det naturliga ögat
  • High Definition™ Optics ger skarp, klar syn i svag belysning
  • Tillsammans med solglasögon hjälper UV-filtret* till att skydda ögonen

Förpackningsstorlek

Förpackningsstorlek

  • 30-pack
  • 90-pack

Tilläggsinformation

Biotrue ONEday är en medicinteknisk produkt.

* Skyddar hornhinnan och ögats inre delar mot farlig UV-strålning. VARNING: UV-absorberande kontaktlinser kan EJ ersätta UV-absorberande solglasögon, då de inte täcker ögat helt och dess omkringliggande område. Det har fortfarande inte kunnat fastställas hur effektivt UV-blockerande kontaktlinser är för att förhindra eller minska uppkomsten av ögonsjukdomar, som förknippas med exponering för UV-ljus. Därför skall du fortsätta att använda UV-absorberande solglasögon. NOTERA: Att utsätta ögonen för UV-strålning under längre tid, är en av riskfaktorerna för att drabbas av grå starr. Graden av utsatthet är beroende på en rad miljöfaktorer (altitud, geografi, molntäcke) och personliga faktorer (grad och form av utomhusvistelse). UV-blockerande kontaktlinser hjälper till att skydda mot skadlig UV-strålning. Kliniska studier har dock inte gjorts för att påvisa att UV-blockerande kontaktlinser minskar risken att utveckla grå starr eller andra ögonsjukdomar. Kontakta din optiker för mer information.

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
Checkboxen
Disclaimer*