SofLens daily disposable

SofLens daily disposable kombinerar enastående komfort under hela dagen med en otroligt skarp, klar syn, framför allt på kvällen. SofLens ger alla fördelar med en fräsch, ny endagslins och mycket mer – vilket ger dig den allra bästa linsupplevelsen.

Nya, fräscha linser varje dag. Ingen daglig rengöring, förvaring eller skötsel krävs. Bär linserna en dag och kasta dem sedan. Komfort. Syn. Bekvämlighet.

Enastående komfort hela dagen

SofLens daily disposable ger en hög nivå av komfort tack vara ComfortMoist Technolgy - vår unika linsdesign och innovativa förpackningsvätska. Linsen är mycket tunn, vilket ger en naturlig känsla på ögat. Förpackningsvätskan ger en långtidsverkande fuktgivande effekt - och gör det behagligt för dina ögon ända fram till dagens slut.

Skarp, klar syn, framförallt på kvällen

SofLens är den första endagslinsen med High Definition Optics - en teknik som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning. Det leder till en skarp, klar syn oberoende av tidpunkt eller plats och inte minst i situationer med låg belysning.

 

 

 

 

Viktiga funktioner och fördelar

  • Enastående komfort hela dagen
  • High Definition Optics bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning speciellt i miljöer med sämre ljusförhållanden så som vid bilkörning i mörker
  • Ingen daglig rengöring, förvaring eller skötsel krävs; bär linserna en dag och kasta dem sedan

Förpackningsstorlek

Förpackningsstorlek

  • 30-pack
  • 90-pack

Tilläggsinformation

SofLens daily disposable är en medicinteknisk produkt

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page