Bloxapthe

Blåsor och sår i munnen (afte) är vanligt hos barn. Det kan göra ont och svida när man äter, pratar eller borstar tänderna. Bloxaphte junior är en gel speciellt anpassad för barn från 2,5 år. Gelen lindrar snabbt smärta och obehag och fungerar som en effektiv barriär som främjar läkningen i munnen. Bloxapthe junior innehåller naturliga växtextrakt och hyaluronsyra och har en smak av röda frukter.

Applicera en liten mängd gel på det drabbade området, efter måltid, med hjälp av rena fingrar eller en bomullspinne. Använd produkten 2-3 gånger per dag (eller oftare om det behövs) i en vecka eller tills symtomen har försvunnit. Avvakta med att äta inom 30 minuter.

Bloxapthe finns att köpa här

Egenskaper

Egenskaper

  • Sockerfri
  • Innehåller ingen alkohol (svider inte)
  • Innehåller inga parabener
  • Gluten- och laktosfri
  • Vegansk

Innehåll

Vatten, xylitol, glycerin, kronbladsextrakt av rosa damascena, xantangummi, polykarbofi l, natrium-hydroxid, natriumsalt av hyaluronsyra, pektin, kaliumsorbat, natriumbensoat, steviolglykosider, pantenol, naturliga smaker av röda frukter, blad-extrakt av aloe vera.

Bipackssedel

Bipackssedel

Bloxaphte är en medicinteknisk produkt och finns att köpa på apotek. Bloxapthe är indicerat för att behandla symtom vid blåsor och sår i munnen (afte). Baserat på vetenskaplig litteratur finns det inga kända eller förutsägbara biverkningar relaterade till användningen av denna produkt. Kontakta läkare vid oönskade effekter under användning.

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page