5 anledningar att byta till moderna endagslinser

nya linser

Man förnyar sig vad gäller många saker i livet – kanske en ny bil, modernt kök eller senaste mobilen. Men när det kommer till kontaktlinser tenderar svenskar att fortsätta köpa de linser de alltid har haft. Däremot finns det många anledningar till att byta upp sig även här, då tekniken ständigt går framåt.

Något av det senaste i kontaktlinsvärlden är Biotrue ONEday – en modern kontaktlins från Bausch+Lomb. Här är fem viktiga anledningar som kommer få dig att tänka om nästa gång det är dags att köpa nya linser och kanske prova den moderna endagslinsen.

Hitta din närmaste optiker här.
Testa den moderna kontaktlinsen Biotrue ONEday du också!

1. Inspirerats av ögats biologi
När man tagit fram Biotrue ONEday har man utgått från ögats normala funktion, där hornhinnan spelar en viktig roll. Det är just den man har velat efterlikna när man tagit fram de moderna dagslinserna. Precis som hornhinnan, innehåller linserna 78 procent vatten – för att ge en så naturlig känsla som möjligt.

2. Behåller 98 procent fukt
Biotrue ONEday är en bekväm lins att bära. Den är uppbyggd på ett unikt material med fuktbevarande egenskaper, vilket gör att den bevarar 98 procent av fukten dagen ut.

3. Rikligt syreflöde
Det öppna ögat behöver syre för att förbli hälsosamma och vita. Genom kontaktlinserna Biotrue ONEday kommer ett rikligt flöde av syre och håller därmed ögonen friska.

4. UV-skydd
Kontaktlinserna är försedda med UV-skydd som tillsammans med solglasögon skyddar ögonen mot en stor del av solens farliga strålar.

5. Passar dagens livsstil
Det här är verkligen en modern dagslins, då man till och med har tagit i beaktande dagens livsstil och hur ögonen kan påverkas av det. Ögonen behöver idag fokusera mer framför mobil, läsplatta och dator, vilket gör att vi blinkar mindre. Det betyder att det blir allt viktigare att bevara fukten i ögat då de lättare torkar ut.

Hitta din närmaste optiker här.

Biotrue ONEday är medicintekniska produkter
BOD_SE_1904_0046


Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page