Så kan man förebygga torra ögon – under natten

Ögonen får stå ut med mycket under en dag.
Med hjälp av Oxyal Care gel kan problemen förebyggas – under natten.
Gelen med dexpanthenol och karbomer ger en långvarig effekt och skyddar det friska ögat och ger ökad stabilitet i tårfilmen.

I Sverige har det blivit allt vanligare med torra och trötta ögon, det bland annat eftersom att skärmtiden både i yrkeslivet och i hemmen har ökat. Det sista många gör innan de går och lägger sig på kvällen är att applicera någon slags hudkräm på kroppen. Men ögonen, som genomgår enormt mycket under en dag, får sällan någon kärlek nattetid, vilket leder till en förvärrad situation.

Men det finns lösningar. Oxyal Care appliceras förslagsvis kvällstid för att, under natten, ge en långvarig och smörjande effekt. Gelen, som appliceras 15 minuter innan sänggående, innehåller karbomer och dexpantenol och har en uppfriskande och lugnande effekt på ögat.

Oxyal Care ger en lugnande och vårdande effekt av hornhinnas yttersta lager och ökar tårfilmens stabilitet. Om man använder Oxyal Care på natten går det alldeles utmärkt att kombinera med Oxyal Triple Action, en smörjande ögondroppe under dagen för maximal effekt.

Gelen går även bra att använda dagtid, men har man linser behöver de plockas ut, och de kan sedan sättas in igen 15 minuter efter användning.


Man köper enkelt Oxyal Care Gel HÄR genom att klicka på länken.

 

Oxyalprodukterna är medicintekniska produkter

OXY/SENO/1804/002625

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc