Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia, bio-inspirerad Multifokal lins som gör att du ser bra på alla avstånd.

Endagslinsen Biotrue ONEday for Presbyopia hjälper dig att se bra både på nära, mellan och långt avstånd. Eftersom den är en endagslins kan du börja varje dag med ett nytt par och fortsätta leva ett aktivt liv.

Biotrue ONEday for Presbyopia – rätt lins för dig?

  • Vill du kunna läsa liten text i mobilen, för att i nästa stund kunna se tydligt på datorskärmen eller på långt avstånd?
  • Vill du uppleva friheten att slippa läsglasögon?
  • Vill du börja varje dag med ett nytt par endagslinser?

Känner du igen dig kan Biotrue ONEday for Presbyopia vara lösningen för dig.

Viktiga funktioner och fördelar

  • Utformad för att fungera som dina ögon
  • Samma fuktighetsgrad som det naturliga ögat*
  • Tillsammans med solglasögon hjälper UV-filtret** till att skydda ögonen

Förpackningsstorlek

Förpackningsstorlek

  • 30-pack

Tilläggsinformation

Biotrue ONEday for Presbyopia är en medicinteknisk produkt

* Bergmanson, Jan, Clinical Ocular Anatomy and Physiology, 14th edition, 2007.

** Skyddar hornhinnan och ögats inre delar mot farlig UV-strålning. VARNING: UV-absorberande kontaktlinser kan EJ ersätta UV-absorberande solglasögon, då de inte täcker ögat helt och dess omkringliggande område. Det har fortfarande inte kunnat fastställas hur effektivt UV-blockerande kontaktlinser är för att förhindra eller minska uppkomsten av ögonsjukdomar, som förknippas med exponering för UV-ljus. Därför skall du fortsätta att använda UV-absorberande solglasögon. NOTERA: Att utsätta ögonen för UV-strålning under längre tid, är en av riskfaktorerna för att drabbas av grå starr. Graden av utsatthet är beroende på en rad miljöfaktorer (altitud, geografi, molntäcke) och personliga faktorer (grad och form av utomhusvistelse). UV-blockerande kontaktlinser hjälper till att skydda mot skadlig UV-strålning. Kliniska studier har dock inte gjorts för att påvisa att UV-blockerande kontaktlinser minskar risken att utveckla grå starr eller andra ögonsjukdomar. Kontakta din optiker för mer information.

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page