Biotrue ONEday-familjen

Endagslinser som ger en bekväm syn hela dagen lång.

Biotrue®ONEday - har inspirerats av ögats biologi och innehåller 78 % vatten, precis som hornhinnan1. Tack vare det unika HyperGel-materialet behåller Biotrue ONEday 98 % av linsens fuktighet i upp till 16 timmar – för en skarp och behaglig synupplevelse hela dagen³. Biotrue ONEday ger den syrenivå som det öppna ögat behöver för att ögonen ska förbli hälsosamma och vita.

 

Endagslinserna är utrustade med UV-skydd som hjälper till att skydda mot överföring av skadlig UV-strålning till hornhinnan och in i ögat*.

 

Hitta din närmaste optiker och prova Biotrue®ONEday här!

Biotrue ONEday är en medicinteknisk produkt.

 

* Skyddar hornhinnan och ögats inre delar mot farlig UV-strålning. VARNING: UV-absorberande kontaktlinser kan EJ ersätta UV-absorberande solglasögon, då de inte täcker ögat och det omgivande området helt. Därför skall du fortsätta att använda UV-absorberande solglasögon.

1. Bermanson J.Clinical Ocular Anatomy and Physiology

2. Resultat av en 21 investigator-, multi-site-studie av Biotrue ONEday-linser med totalt 414 deltagare (210 deltagare som bar endagslinser och 204 deltagare som bar linser i enlighet med ett bytesschema). Efter att ha burit linserna i 7 dagar fyllde deltagarna i en undersökning på nätet. Deltagarna betygsatte Biotrue ONEday-linsernas prestanda vad gäller ett antal olika egenskaper och jämförde med prestanda hos deras vanliga linser.

3 Data on file. Bausch + Lomb Incorporated. Rochester, NY, 2012

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page