EasySept Peroxidlösning

- utan konserveringsmedel

 

EasySept® peroxidlösning är perfekt för personer som är allergiska mot konserveringsmedel i flerfunktionella vätskor, eller för dem som inte har fått rutin på "gnuggning" med flerfunktionella vätskor eller för dem som vill ha högsta nivå av desinficering.

 

EasySept Peroxidlösning är ett enkelt ett-stegssystem med effektiv proteinborttagning och desinfektion för att ge rena kontaktlinser som är bekväma att bära. En lösning utan konserveringsmedel som är mild mot känsliga ögon med ett linsetui som är lätt att använda och utformat med en speciell katalytisk platta. Använd inte EasySept direkt i ögat och sätt inte linserna direkt i ögat förrän de har neutraliserats helt till saltlösning (minimum 6 timmar). Trots att vätskan är tuff mot bakterier, är den snäll mot linserna. Den är säker att använda till alla mjuka och stabila (gaspermeabla) kontaktlinser.

 

Viktiga funktioner och fördelar

Viktiga funktioner och fördelar

  • Desinficering och neutralisering i ett steg
  • En lösning utan konserveringsmedel, mild mot känsliga ögon
  • Observera att kontaktlinserna kan förvaras högst 24 timmar efter neutralisering. Om kontaktlinserna ska förvaras längre tid rekommenderas en flerfunktionell linsvätska som t.ex. ReNu eller Biotrue

Förpackningsstorlek

Förpackningsstorlek

  • 120ml
  • 360ml
  • Multipack 3x360ml

Tilläggsinformation

Tilläggsinformation

EasySept bipacksedel

 

EasySept är en medicinteknisk produkt

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page