Linstekniken som ger maximal komfort för ögonen

Den som letar efter maximal komfort hela dagen när man väljer linser, bör verkligen läsa det här. Den speciella tekniken i Bausch+Lomb Ultra ger nämligen behaglig syn från morgon till kväll.

Många svenskar använder månadslinser och för användarna är det viktigt att hitta en kontaktlins som ger skarp och bra syn hela dagen. Med den speciella MoistureSeal®-teknologin i kontaktlinserna ULTRA från Bausch+Lomb får man upp till 16 timmars komfort. Enligt en undersökning* är nio av tio användare dessutom eniga om att kontaktlinserna är lika bekväma i slutet av dagen som i början.

– Kontaktlinsanvändare kräver produkter av hög kvalitet, som kan ge den långvariga komfort och skarpa syn de behöver. Vi har arbetat outtröttligt för att hitta de rätta linserna, säger Dan Hook, chefsforskare hos Bausch+Lomb.

Resultatet är att månadslinsen ULTRA® som behåller 95 procent av fukthalten i upp till 16 timmar och ger allt syre som behövs för att hålla ögonen hälsosamma.

Månadslinsen finns i flera olika versioner, så oavsett om man är astigmatiker eller behöver en bra läslins kan man hitta sin variant av Bausch+Lombs ULTRA®.

Prova ULTRA kontaktlinser nu, köp ULTRA för 6 månader och få 1 månad gratis. Hitta din närmaste optiker här

 

* Enligt en undersökning från företaget Bausch+Lomb

ULTRA Contact Lenses är medicintekniska produkter

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page