ULTRA - komfort och öga för detaljer

Därför väljer Annika ULTRA: ”Jag är väldigt nöjd”

Annika Kampmann jobbar som inredare och stylist, ett jobb som ställer höga krav på fokus och ett öga för detaljer hela dagen. Av de anledningarna är ULTRA månadslinser ett perfekt alternativ för Annikas behov.

"I mitt jobb är det ofta avgörande att hitta unika detaljer. Torra eller krånglande linser får inte komma i vägen för ett bra resultat. Dessutom är tempot i mitt arbete ofta högt och jag har många bollar i luften samtidigt. Då funkar det inte att lägga energi på linserna man har i ögonen, jag behöver veta att allt bara fungerar.”

”Med en lins som ULTRA kan jag lita på att jag har en lika klar och bekväm syn på morgonen som när jag avslutar på kvällen”, säger Annika. ”Jag ställs inför många utmaningar och problem som ska lösas under dagarna – men synen är aldrig en av dem.”

Ett jobb som inredare och stylist är flexibelt; ena stunden tillbringar du flera timmar framför datorn med att göra skisser och planera, andra stunden arbetar du med händerna för att få detaljerna på plats. Det är heller inte ovanligt att jobba tidiga morgnar eller sena kvällar med att samla in material och inspiration för nästa projekt.

”Jag behöver en lins som ger mig den flexibiliteten. Oavsett vad jag jobbar med om dagarna, är komfort a och o. Om jag får grusiga ögon eller blir trött i ögonen finns risken att jag missar någon detalj. Därför är jag väldigt nöjd med hur ULTRA hjälper mig i arbetet.”

Annika Kampmann är bara ett exempel på de kunder som är nöjda med Bausch+Lomb ULTRA kontaktlinser och dess MoistureSeal-teknologi som behåller upp till 95% av vätskan i upp till 16 timmar. Faktum är att 9 av 10 användare håller med om att ULTRA är lika bekväma i slutet av dagen som i början.

 

ULTRA Contact Lenses är medisintekniska produkter

Frågor?

Online Beratung - form

Online Beratung - page